dijous, 26 d’abril del 2018

Steam rules!

Illustration tribute to one of the most undervalued movies of all time: 'Steamboy' (2004) by Katsuhiro Otomo (yeah, the author of 'Akira') and one of the few last movies that made me feel like a child again in a movie theater.
I guess Otomo wanted to make a family movie beyond apocalyptic cyberpunk fantasies, but what it should have been the beginning of a movie trilogy, then it went on to become an anime series project and, from there, to nothing because of its little repercussion. What I think is a pity, because as I said before, only for its level of detail, sense of wonder and spectacularity, it should occupy a more prominent place in the animated films history.

Ilustración homenaje a una de las películas más infravaloradas de todos los tiempos: 'Steamboy' (2004) de Katsuhiro Otomo (sí, el creador de 'Akira') y una de las pocas últimas pelis que me ha hecho volver a sentir como un niño dentro de un cine.
Supongo que Otomo quería hacer una película familiar más allá de fantasías apocalípticas cyberpunks, pero lo que debería haber sido el comienzo de una trilogía cinematográfica, luego pasó a convertirse en un proyecto para una serie de anime y, a partir de ahí, a nada debido a su poca repercusión. Lo que creo que es una lástima, porque como he dicho antes, sólo por su nivel de detalle, sentido de la maravilla y espectacularidad, debería ocupar un lugar más destacado dentro de la historia del cine de animación.

Il·lustració homenatge a una de les pel·lícules més infravalorades de tots els temps: 'Steamboy' (2004) de Katsuhiro Otomo (sí, el creador d' 'Akira') i una de les poques darreres pelis que em va fer tornar a sentir com un nen dins d'un cine. 
Suposo que l'Otomo va voler fer una pel·lícula familiar més enllà de fantasies apocalíptiques cyberpunks, però el que hauria d'haver estat el començament d'una trilogia cinematogràfica, després va passar a convertir-se en un projecte per a una sèrie d'anime i, a partir d'aquí, a res a causa de la seva poca repercussió. Cosa que crec que és una llàstima, perquè com he dit abans, només pel seu nivell de detall, sentit de la meravella i espectacularitat, hauria d'ocupar un lloc més destacat dins de la història del cinema d'animació.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada