dimarts, 17 d’abril del 2018

Partida en Tablas

Coinciding with the ending of the Barcelona Comic-con 2018, here I show you a few sketches of characters design, and the storyboard, from a short story entitled 'Partida en Tablas' ('Draw Chess Game'), starring by a very first-time Life and Death, that I have made for the Stroke comicbook magazine of the Escola Llotja.

Coincidiendo con la finalización del Saló del Còmic de Barcelona 2018, aquí os dejo con unos cuantos bocetos de personajes, y el storyboard, de una historia corta titulada 'Partida en Tablas', protagonizada por unos Vida y Muerte muy primerizos, que he realizado para la revista de cómic Stroke de la Escola Llotja. 

Coincidint amb la finalització del Saló del Còmic de Barcelona 2018, aquí us deixo amb uns quants esbossos de personatges, i l'storyboard, d'una història curta titulada 'Partida en Tablas', protagonitzada per uns Vida i Mort molt primerencs, que he realitzat per a la revista de còmic Stroke de l'Escola Llotja.



First and second round of sketches for the main characters: a young Death and Life.

Primera y segunda ronda de bocetos de los personajes principales: unos jóvenes Muerte y Vida.

Primera i segona ronda d'esbossos dels personatges principals: uns joves Mort i Vida.




Storyboard.


The final result: vignette finished from the story and the cover of the comic magazine Stroke.
(Vignette translation: Life - Today I woke up and I discovered that I have reproduced! Is not it fantastic? And they don't stop coming out! 
MiniLifes - Hi, Death!)

El resultado final: viñeta terminada de la historia y la portada de la revista de cómic Stroke.

El resultat final: vinyeta acabada de la història i la portada de la revista de còmics Stroke.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada