diumenge, 22 d’abril del 2018

Parallel Mirrors

Despite the fact that I have a lot of work to do, I have decided to start another new illustrations series, along with those that I finished with the Fairy Tales Squad and Valaquenta Redux. In this case, it will be a illustrations series  about several literary figures with "parallel" aspects or characteristics.

A pesar de que tengo mucho trabajo por hacer, he decidido comenzar otra nueva serie de ilustraciones, junto con las que terminé del Escuadrón de los Cuentos de Hadas y el Valaquenta Redux. En este caso, será una serie de ilustraciones en torno a varias figuras literarias con aspectos o características "paralelos".

Tot i que tinc molta feina per fer, he decidit començar una altra nova sèrie d'il·lustracions, juntament amb les que vaig acabar de l'Esquadró dels Contes de Fades i el Valaquenta Redux. En aquest cas, serà una sèrie d'il·lustracions al voltant de diverses figures literàries amb aspectes o característiques "paral·lels".




The price of Glory: from left to right, Achilles, the Greek hero of the Trojan War from the epic poem 'The Iliad' by Homer; and Roland, the Frankish knight of King Charlemagne and protagonist of the epic poem 'Le Chanson de Roland'.

El precio de la Gloria: de izquierda a derecha, Aquiles, el héroe griego de la Guerra de Troya del poema épico 'La Ilíada' por Homero; y Rolando, el caballero franco del rey Carlomagno y protagonista del cantar de gesta 'Le Chanson de Roland'.

El preu de la Glòria: d'esquerra a dreta, Aquil·les, l'heroi grec de la Guerra de Troia del poema èpic 'La Ilíada' per Homer; i Rotllan, el cavaller franc del rei Carlemany i protagonista del cantar de gesta 'Le Chanson de Roland'. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada