dilluns, 18 de desembre del 2017

Fairy Tales Squad. Sèrie Completa

Since yesterday I ended up uploading the latest post of the Fairy Tales Squad series, about the most emblematic characters of universal literature for children and young people, I have decided to create a new label that includes all the entries on the matter, for greater comfort and that you can find in the right column of the blog. Enjoy it!

Desde ayer que terminé subiendo la última entrega de la serie sobre el Escuadrón de los Cuentos de Hadas, entorno los personajes más emblemáticos de la literatura universal para niños y jóvenes, he decidido crear una nueva etiqueta que incluya todas las entradas sobre el tema, para una mayor comodidad y que podéis encontrar en la columna derecha del blog. ¡Disfrutadla!

Des d'ahir que vaig acabar de pujanr l'última entrega de la sèrie sobre l'Esquadró dels Contes de Fades, entorn els personatges més emblemàtics de la literatura universal per a nens i joves, he decidit crear una nova etiqueta que inclogui totes les entrades sobre el tema, per a una major comoditat i que podeu trobar a la columna dreta del bloc. Gaudiu-la!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada