diumenge, 31 de desembre del 2017

Bona Nit de Cap d'Any 2017!

Happy New Year's Eve from the Four Horsemen of the Apocalypse aka the Masked & Caped Villains League aka the Definitive Poker Face Club: From left to right, the Shredder from "Teenage Mutant Ninja Turtles", Dr. Victor Von Doom from Marvel Comics, Darth Vader from "Star Wars" movies saga, and, finally, the Cobra Commander from "GI Joe". Enjoy the night!

Feliz Nochevieja de parte de los Cuatro Jinetes del Apocalipsis, también conocidos como la Liga de los Villanos Enmascarados y Encapuchados, alias el Club Definitivo de la Cara de Poker: De izquierda a derecha, Shredder de "Las Tortugas Ninja", el Dr. Victor Von Doom de los cómics de Marvel, Darth Vader de la saga de películas de "La Guerra de las Galaxias" y, finalmente, el comandante Cobra de "GI Joe". ¡Disfrutad de la noche!

Feliç Cap d'Any de part dels Quatre Genets de l'Apocalipsi, també coneguts com la Lliga dels Dolents Emmascarats & Encapuxats, àlies el Club Definitiu de la Cara de Pòquer: d'esquerra a dreta, el Trinxant de "Les Tortugues Ninja", el Dr. Victor Von Doom dels còmics de la Marvel, en Darth Vader de la saga de pel·lícules "La Guerra de les Galàxies" i, finalment, el comandant Cobra de "GI Joe". Gaudiu de la nit!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada