dimarts, 1 d’abril del 2014

La Germandat de l'Anell

Una altra mostra de les il.lustracions que vaig fer entorn al "Senyor dels Anells" durant la febre que va rodejar l'estrena de les pel.lícules de la trilogía ara farà ja més de deu anys. En concret, corresponen a escenes del primer llibre, "La Germandat de l'Anell".


Esbossos del personatge del mag Gandalf en una escena impossible i totalment fictícia dintre de la lògica de l'obra literària: el poderós "istar" examinant el mortífer Anell Únic amb les mans nues.

Escena mencionada, però mai apareguda, durant el capítol de "El Concili d'Elrond", en la qual el mag Gandalf i el rei sense corona Aragorn busquen a la criatura Gollum pels boscos del nord per a extreure-li informació sobre el que ha vist a Mordor, on governa el Senyor Obscur.


Una altra instantànea mai mencionada, o mostrada, als llibres  o a les pel.lícules, on el futur rei de Gondor, l'Aragorn, i el capità del mateix regne i fill gran del senescal, en Boromir, bromejen amicalment. Aquest moment de pausa i relaxament tindria lloc durant la parada per reprendre forces que fa la Germandat en el bosc de Lothlórien, després de l'experiència traumàtica de creuar les mines de Moria i que explicaria perquè ambdòs personatges es troben asseguts sobre el tronc caigut d'un arbre "mallorn".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada