dimarts, 8 d’abril del 2014

Infografies vàries

Sèrie d'esbossos per a il.lustrar la portada d'un fulletó entorn a la salut dels ulls i la prevenció dels trastorns que poden afectar a la vista.

Primera idea partint del concepte més sencill: Així com la gent, a partir de certa edat, necessita de llum o ulleres per exercir una activitat quotidiana com llegir, per fer-ho, es necessita d'una bona prevensió entorn els órgans de visió. 

El segon esbós continua aquesta línea, centrant-se més aquest cop en els ulls (els quals, en una hipotètica versió defenitiva, serien l'única nota de color en la composició), però profunditzant en la idea del pas del temps.

Seguint una línia més còmica -tal vegada un pèl inadequada per al públic a qui va dirigit el tríptic-, el tercer esbós intenta transmetre el concepte de com, a pessar del pas dels anys (representat en la línia del terra), l'ull s'ha de mantenir en forma i fort per evitar el seu emmaleltiment.

El darrer esbós, proper a una versió definitiva, es torna a centrar en un rostre en el qual la mà amb el símbol de la creu sobre l'ull representaria la medicina, la guarició, la salut, etc... En la portada final, la coloració consistiria en una escala de grissos, menys per la creu en la mà i l'ull, de colors més vius.

Infografia definitiva per a la portada del fulletó. Es tracta d'una petita variació de l'últim esbós realizada i coloreada smb Illustrator.


A més, una il·lustració que vaig realizar enteramente amb Photoshop per al portal del XTEC entorn el dia Mundial de la Salut, en concret contra la lluita de les malalties transméses per mosquits a grans zones d'Àfrica.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada