dijous, 16 de gener del 2020

Princess of Avalon

 Melusine is a character from a French medieval tale. She was a beautiful cursed girl who married a nobleman. The couple had children and lived happily, but the husband was intrigued by the only rule Melusine had imposed on him: That every occasion she took a bath on saturday, he should not see her. However, curiosity ended up winning, and the man spied on her one day she was taking a bath. Then he discovered that his wife was actually a fairy, half siren, half snake. Indignant at her husband's betrayal, Melusine then flew away. Still during the Middle Ages, several important aristocrats families claimed to be descendants of Melusine.

 Melusina es un personaje de un cuento medieval francés. Era una hermosa chica embrujada que se casó con un noble. La pareja tuvo hijos y fue feliz, pero el marido estaba intrigado por la única norma que Melusina le había impuesto: que en cada ocasión en que ella se tomara un baño los sábados, no la viera. Sin embargo, la curiosidad acabó ganando, y el hombre la espió un día en que fue a bañarse. Fue entonces cuando descubrió que su mujer era en realidad una hada, mitad sirena, mitad serpiente. Indignada por la traición de su marido, Melusina huyó volando. Aun durante toda la Edad Media, varias familias aristocráticas importantes afirmaban ser descendientes de Melusina.

 Melusina és un personatge d'una rondalla medieval francesa. Era una bella noia embruixada que es va casar amb un noble. La parella tingué fills i fou feliç, però el marit estava intrigat per l'única norma que Melusina li havia imposat: que en cada ocasió en que ella es prengués un bany els dissabtes, no la veiés. Tot i això, la curiositat acabà guanyant, i l'home la va espiar un dia en que anà a banyar-se. Fou llavors que descobrí que la seva muller era en realitat una fada, meitat sirena, meitat serp. Indignada per la traïció del seu marit, Melusina va fugir volant. Encara durant tota l'Edat Mitjana, diverses famílies aristòcratiques importants afirmaven ser descendents de Melusina. 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada