dimarts, 7 de gener del 2020

End of the Feast

 Now that the Christmas holidays are finally over, it's time to get rid of all the ornaments. When I was a child, and the custom of Christmas trees began to spread, after the holidays I could not help shivering in front the mountains of spruce trees thrown away in the trash after having served as a decoration for a couple of weeks. I always wondered what they would do to us if they could rise again and get going away.

 Ahora que por fin terminan las vacaciones navideñas, es hora de deshacerse de todos los ornamentos. Cuando era pequeño, y la costumbre de los árboles de Navidad comenzó a extenderse, tras las fiestas no podía evitar estremecerme ante las montañas de abetos tirados a la basura después de haber servido de decoración por un par de semanas. Siempre me preguntaba entonces qué nos harían si pudieran volver a levantarse de nuevo y ponerse a caminar.

 Ara que per fi acaben les vacances nadalenques, és hora de desfer-se de tots els ornaments. Quan era petit, i el costum dels arbres de Nadal va començar a estendre's, després de les festes no podia evitar estremir-me davant les muntanyes d'avets llençats a les escombraries després d'haver servit de decoració per un parell de setmanes. Sempre em preguntava llavors què ens farien si poguessin tornar a aixecar-se de nou i posar-se a caminar. 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada