dijous, 28 de setembre del 2017

Fairy Tales Squad Special. We all float!

Taking advantage of the premiere of the homonym film, I have done a special post of the Fairy Tales Squad centered on the novel "It" (1986) by Stephen King, which it's still a kind of dark and twisted "fairy tale" for Adults. I remember reading the novel when I was 15 years old, and it left me very impressed, although for this reason, for me all the protagonists of the "Losers" gang had some resemblance to the characters of the cartoon series "Recess ".

Aprovechando el estreno de la película homónima, he hecho un post especial del Escuadrón de Cuentos de Hadas centrado en la novela "It (Eso)" (1986) de Stephen King, la cual no deja de ser una especie de oscuro y retorcido "cuento de hadas" para adultos . Recuerdo leer la novela cuando tenía 15 años, dejándome muy impresionado, aunque por esta razón para mí todos los protagonistas de la pandilla de los "Perdedores" tenían algún parecido con los personajes de la serie de dibujos animados "La banda del patio".

Aprofitant l'estrena de la pel·lícula homònima, he fet un post especial de l'Esquadró de Contes de Fades centrat en la novel·la "It (Allò)" (1986) de Stephen King, la qual no deixa de ser una mena de fosc i retorçat "conte de fades "per a adults. Recordo llegir la novel·la quan tenia uns 15 anys, deixant-me molt impressionat, encara que per aquesta raó per a mi tots els protagonistes de la colla dels "Perdedors" tenien alguna semblança amb els personatges de la sèrie de dibuixos animats "La banda del patio".




Welcome to Pennywise's Circus! Only in Derry…

¡Bienvenidos al circo de Pennywise! Sólo en Derry…

Benvingusts al circ d'en Pennywise! Només a Derry… 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada