dimecres, 25 de gener del 2017

Senyors de Westeros

At the same rate as my reading of the fourth book of the saga, here is another illustration from the series based on the characters of "A song of Ice and Fire" by George RR Martin, with which I feel comfortable to practice and enjoy, translating as accurately as possible the passages and characters of the same. 
Today they are three of the characters that I have liked, but unfortunately it seems that they will never have a meeting between them as I would wish: Stannis Baratheon, from the House Baratheon of  Dragonstone; Tywin Lannister from Casterly Rock, and Roose Bolton from the Dreadfort.


A la misma velocidad que mi lectura del cuarto libro de la saga, he aquí otra ilustración de la serie basada en los personajes de "Canción de Hielo y Fuego" de George RR Martin, con la que me siento cómodo para practicar y disfrutar, intentando trasladar lo más exactamente posible los pasajes y personajes de la misma.
Hoy tocan tres de los personajes que más me han gustado, pero que desafortunadamente parece que nunca tendrán una reunión entre ellos como a mi me hubiera gustado: Stannis Baratheon, de la Casa Baratheon de Rocadragón; Tywin Lannister de Roca Casterly , y Roose Bolton del Fuerte Terror.


A la mateixa velocitat que la meva lectura del quart llibre de la saga, he aquí una altra il·lustració de la sèrie basada en els personatges de "Cançó de Gel i Foc" de George RR Martin, amb la qual em sento còmode per practicar i gaudir, intentant traslladar el més exactament possible els passatges i personatges de la mateixa.
Avui toquen tres dels personatges que més m'han agradat, però que malauradament sembla que mai tindran una reunió entre ells com a mi m'hagués agradat: Stannis Baratheon, de la Casa Baratheon de Rocadrac; Tywin Lannister de Roca Casterly, i Roose Bolton del Fort del Terror.



Sketch and pencils.

Boceto y lápices.

Esbós i llapissos.


The three most great strategists or the hardests bastards from Westeros.

Los tres más grandes estrategas o los bastardos más duros de Poniente. 

Els tres més grans estrategs o els bastards més durs de Westeros.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada