dimarts, 15 de setembre del 2015

En Jim Botó i els 13 Salvatges: Esbossos de personatges

Amb una mica de retard, avui toca una entrada dedicada al meu Projecte Final, el qual va tractar sobre l'adaptació en vuit il.lustracions de les escenes més importants del llibre d'en Michael Ende "En Jim Botó i els 13 Salvatges", després d'haver dedicat un petit treball del curs anterior en adaptar el primer llibre de la saga: "En Jim Botó i en Llluc el maquinista".
El que segueix són els esbosos més detallats dels personatges humans de la trama.


Primer de tots, els esbossos corresponents al protagonista de la història, el jove aprenent de maquinista Jim Botó, a l'inici i al final del relat.

A continuació la resta de l'equip protagonista: la jove princesa Li Si del país de Mandala, promesa d'en Jim Botó, i en Lluc el maquinista, el seu inseparable company d'aventures.

La resta d'esbossos dedicats als personatges secundaris. A l'esquerra, el senyor Tur Tur, personatge ja aparegut en la novel.la anterior; i, a la dreta, el capità de la temible banda de pirates dels "13 Salvatges", les noves "estrelles" en ser presentades a la història (tot i ja ser mencionats a la primera part!).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada