dimarts, 22 de juliol del 2014

Miscel.lània

Llista d'esbossos i il.lustracions sense cap ordre en concret.


Protagonista d'una història d'homes-llop anomenada “Caïm” que mai vaig arribar a fer i que havía de ser la versió salvatge de “Teen wolf”. En ella, un noi descobreix l'últim any d'institut la maledicció ancestral de la seva sang, fent el que pot per a que no li afecti a la seva vida. El cas era que al final no podia evitar acabar “infectant” de licantropía a mig institut, convertint la nit del ball de fi de curs en una orgia de sang, udols i mort. 
Penedit per sentir-se culpable per lo succeït, llavors fuguia, anant a parar a una petita comunitat rural perduda en mig de boscos i muntanyes, que no era més que la tapadera per a tot un clan de licàntrops que, en part pels diners, en part per la diversió de matar, organitzaven una espècie de “caceres” entre ells i caçadors humans rics, desitjosos d'emocions fortes i prou bojos com per desafiar-los durant una nit de lluna plena; a més d'un tipus de "lluita de gladiadors" entre els propis homes-llops. Atrapat en aquest tinglado, el pobre no tenia més remei que escapar llavors tan dels caçadors humans -armats amb tot tipus d'armas-, como dels altres licàntrops que el veien com a un estrany i invasor. Al final, després d'una altra matança, aconseguia convertir-se en el nou líder de la “manada”, no sense lluitar abans, i vencer-lo, a l'anterior cap de la comunitat: una sanguinaria dona-llop.



Esbossos per als personatges d'un còmic que havíem de realitzar amb el meu germà i que mai va sortir a la llum. De dalt abaix, respectivament, el protagonista, l'antagonista i un secundari, cada qual més fet pols.

El protagonista d'un relat curt que vaig escriure farà la catapum: "La caza del Hombre-Mapache".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada