dimecres, 18 de desembre del 2013

Esbossos per a Hansel i Gretel: escenaris

Continuant amb el treball d'il.lustrar el conte de Hansel i Gretel, a continuació esbossos dels tres principals escenaris pels que transcorra la història.

La casa de la família. Inspirada en qualsevol casa de "caire futurista" (des de la Granja d'Humitat on viu en Luke Skywalker a l'inici de "Star Wars" a les que apareixen durant tota sèrie de "Bola de Drac"). La natura que l'envolta és gris i malaltissa (arbres retorçats, pluja àcida, fred la major part de l'any, etc...). Un lloc inhòspit i salvatge.

Enterrat en el cor d'aquest bosc mutant es troba el "cau" de la bruixa. Com les trampes de les aranyes-llops, es tracta d'un túnel que es va enfonsant cada cop més sota terra fins al niu del caçador, taponat per una trapa. Però enlloc d'estar recobert per teranyina, ho està d'una substància cerosa i cruixent al paladar (comestible i amb un sabor semblant al pa, però de valor nutritiu 0, és clar). Al seu torn, els grànuls vermells de les parets de la trampa segregeuen uns substància dolça semblant a la mel i que desprén una olor aromàtica, així com moltes plantes carnívores emeten feromones a l'aire per atreure les seves preses. Al final del passadís es troba la porta d'entrada al cau propiament dit, amb dos forats pels quals la bruixa pot estudiar qui s'acosta.

L'interior del cau de la bruixa. A diferència de l'exterior (de colors vius i "càlids"), per dins és fosc i eixut, com la carcassa d'un animal al que han buidat de carn i només quedessin ossos. La columna del centre és el forn/sistema de calefacció on la bruixa a la fi trobarà la seva mort. En les parets del fons es troben les gàbies on té tancades les seves víctimes fins que són prou grasses per cruspir-se-les. Pel terra hi han restes d'aquests pobres desgraciats i de diversa màquinaria vella i antiquada utilitzada molt de tant de tant per la bruixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada