dissabte, 30 de novembre del 2013

Família Alcázar-Trencaossos

Una altra mostra dels treballs demanats a classe. En aquest cas es tractava de crear un muntatge amb els 5 membres d'una família composta per una persona gran, la parella central, un fill (biològic o no) i una mascota. Com que els elments fantàstics estaven prohibits, em vaig decantar per crear una família un pel disfuncional i d'aire "American Ghotic"; com una espècie de família Addams però ambientada en un ambient rural, més propera en esperit, per tant, a la família de "rednecks" de "La matanza de Texas".

L'avi, l'Arcadi Trencaossos, amo i propietari de les terres on viu la família i antic i aclamat saurí de la zona.
L'"home de la casa", l'Isaac Alcázar, tot i que es tractat més aviat com a un intrús. Treballador incansable i taciturn d'una fàbrica de productes agrícoles propietat d'una despiedada multinacional no gaire amiga de les normes medioambientals.
La Sílvia Trencaossos, devota muller i gelosa guardiana de les propietats de la família. Darrera filla i única noia dels descendents de l'Arcadi, ha aconseguit convertir-se en l'única hereva de tot.
Trobat enmig del bosc als voltants de la casa propietat de la família en un estat de salvatgia total, en Silvestre Alcázar-Trencaossos és l'últim membre aparegut a la família en esdevenir el "fill adoptiu" de l'Isaac i la Sílvia.
Anomenat "El Devorador" per raons óbvies, el gos de la família és l'únic descendent que queda d'una nissaga de gossos guardians a la que ell mateix possà fi en matar de gana i inanició als seus germans i a la seva mare quan només era un cadell.

I aquí una imatge del procés de coloració dels dibuixos...
... i del muntatge final de tota la família junta, més una il.lustració de tots els membres en un context diferent de l'habitual (fotografies cortesía de Andrea Osuna).



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada