diumenge, 14 de juliol del 2019

Perduts a Fantasia

 The Smerg is a monster from 'The Neverending Story' novel (1979) by the German writer Michael Ende. It's a dragon more like a very bizarre chimera. It has the body of a giant rat, with bat wings and a crocodile head that spits out a freezing fire, and it hears and speaks through the heads of an old man and an old woman born from its eye sockets. It also has the arms of a baby, but they have the strength of a giant. To sustain itself, it uses powerful grasshopper legs, while a large scorpion tail, full of venom, is born from its hindquarters.

 El Smerg es un monstruo de la novela 'La Historia Interminable' (1979) del escritor alemán Michael Ende. Se trata de un dragón más parecido a una quimera muy retorcida. Tiene el cuerpo de una rata gigante con alas de murciélago y una cabeza de cocodrilo que escupe un fuego helador, mientras que escucha y habla a través de las cabezas de un viejo y una anciana que nacen de sus cuencas oculares. También tiene los brazos de un bebé, pero con la fuerza de un gigante. Para sostenerse, utiliza unas potentes patas de saltamontes, mientras que una gran cola de escorpión, llena de veneno, nace de su cuartos traseros.

 L'Smerg és un monstre de la novel·la 'La Història Interminable' (1979) de l'escriptor alemany Michael Ende. Es tracta d'un drac més semblant a una quimera molt recargolada. Té el cos d'una rata gegant amb ales de rat-penat i un cap de cocodril que escup un foc gelador, mentre que escolta i parla a través dels caps d'un vell i una anciana que neixen de les seves conques oculars. També té els braços d'un nadó, però amb la força d'un gegant. Per sostenir-se, fa servir unes potents potes de llagosta, mentre que una gran cua d'escorpí, plena de verí, neix del seu darrera.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada