dissabte, 23 de febrer del 2019

Llangardaixos Terribles. Part 1

The last few weeks I have not been very active doing illustrations, but I have been distracted by practicing with the Photoshop program inserting dinosaurs figures from my old collection of Carnegie models from the early 90s (so they may not be very acurate anymore) around the neighborhood in my hometown of Blanes, on the Costa Brava. This is the first batch of what I hope will be a fairly long series.

Las últimas semanas no he estado muy activo haciendo ilustraciones, pero me he distraído practicando con el programa de Photoshop insertando figuras de dinosaurios de mi antigua colección de modelos Carnegie de principios de los 90 (por lo que es posible que ya no sean muy precisos) alrededor del barrio de mi ciudad natal de Blanes, en la Costa Brava. Ésta es la primera remesa de lo que espero que sea una serie bastante larga.

Les últimes setmanes no he estat molt actiu fent il·lustracions, però m'he distret practicant amb el programa de Photoshop inserint figures de dinosaures de la meva antiga col·lecció de models Carnegie de principis dels 90 (pel que és possible que ja no siguin molt precisos) al voltant del barri de la meva ciutat natal de Blanes, a la Costa Brava. Aquesta és la primera remesa del que espero que sigui una sèrie prou llarga.


Iguanodon mantelli. Plateosaurus gracilis

Brachiosaurus brancai

Deinonychus antirrhopus

Diplodocus longus

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada