divendres, 24 de febrer del 2017

Once upon a time in Tokyo-3

To make a small interlude in the blog, here's a little caricature of me piloting the Eva-01 unit.
Neogenesis Evangelion, beyond being the best science-fiction / mechas / giant robots anime in History, was (and is) one of my favorite series, and the one that marked me the most in adolescence by showing me the multiple possibilities that exist when you telling a story. So, here goes this little drawing as a tribute.

Para hacer un pequeño interludio en el blog, aquí va una pequeña caricatura mía pilotando la unidad Eva-01. 
Neogenesis Evangelion, más allá de ser el mejor anime de ciencia-ficción/mechas/robots gigantes de la Historia, fue (y es) una de mis series favoritas, sino la que más me marcó en la adolescencia al mostrarme las múltiples posibilidades que existen a la hora de contar una historia. Así que, aquí va este pequeño dibujito a modo de homenaje. 

Per fer un petit interludi al bloc, aquí va una petita caricatura meva pilotant la unitat Eva-01.
Neogènesi Evangelion, més enllà de ser el millor anime de ciència-ficció / mechas / robots gegants de la Història, va ser (i és) una de les meves sèries favorites, sinó la que més em va marcar en l'adolescència al mostrar-me les múltiples possibilitats que existeixen a l'hora d'explicar una història. Així que, aquí va aquest petit dibuix a manera d'homenatge.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada