dimarts, 18 de novembre del 2014

Guerrers, tortugues i monstres en equilibri de composició

Continuant amb la feina de penjar els excercicis del curs passat, aquí en deixo tres de l'assignatura de Fonaments de la Presentació i l'Expressió Visual.

Exercici sobre plans d'enquadrament. L'escena representa un dels possibles enfrontaments que tingueren lloc durant l'Edat del Bronze entre aqueus i troians i que, molt més tard, serien ajuntats en la memòria col.lectiva en la que seria coneguda com a Guerra de Troia, mitificada en el poema èpic de la "Ilíada" d'Homer.

Un segon treball de composició en que destacar els contrastos. Si per un cantó predomina les formes rectes i estàtiques, acompanyades de colors apagats, per l'altre és just el contrari, amb el predomini d'una compoasicó caòtica, colorida i asimètrica.  

L'últim exercici correspon a la profunditat. Si a la vinyeta de dalt quasi no n'hi ha i tots els plans es troben enganxats, a la de baix trobem diferents elements que doten de profunditat a la imatge, des de el colors a la colocació de les figures i els elements que corresponen al paisatge. La història que si representa seria la d'un jove i valent caçador que ha sortit a caçar la bèstia del bosc que, des de fa poc, mereodeja prop del poble, sense saber que el monstre és en realitat el seu pare desaparegut fa anys i transformat per una maledicció. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada