dimarts, 23 d’abril del 2019

Feliç Diada de Sant Jordi 2019!

Happy Saint George's Day to everyone! And to celebrat it, a quick illustration about another dragonslayer legend: the Lambton Worm. As it tell, in the northeast of England, lived in a river a frightful worm/dragon (described rather as a kind of giant newt or eel). Many knights had tried to kill it, but the creature had the ability of recompose and regenerate itself. Only the knight John Lambton, returned from the crusades, finally managed to defeat the monster with a special armor covered with spikes to tear it in many pieces that couldn't re-assemble.

¡Feliz Fiesta de Sant Jordi a todos! Para celebrarlo, una rápida ilustración de una leyenda sobre otro matadragones: el Gusano de Lambton. Según cuentan, en el noreste de Inglaterra vivía en un río un espantoso gusano/dragón (descrito más bien como una especie de tritón o anguila gigante). Muchos caballeros lo habían intentado derrotar, pero la criatura tenía la capacidad de recomponerse y regenerarse. Sólo el caballero John Lambton, retornado de las cruzadas, consiguió derrotarlo gracias a una armadura especial recubierta de pinchos para rasgar al monstruo en tantos pedacitos que no lograra juntarlos de nuevo.

Bona Diada de Sant Jordi a tothom! Per a celebrar-ho, una ràpida il·lustració d'una llegenda sobre un altre matadracs: el Cuc de Lambton. Segons expliquen, al nord-est d'Anglaterra, hi vivia a un riu un espantós cuc/drac (descrit més aviat com una espècie de tritó o anguila gegant). Molts cavallers l'havien intentat derrotar, però la criatura tenia la capacitat de recompondre's i regenerar-se. Només el cavaller John Lambton, retornat de les creuades, aconseguí derrotar-lo gràcies a una armadura especial recoberta de punxes per a esquinçar el monstre en tants trossets que no aconseguís ajuntar-los de nou. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada