dimarts, 24 de novembre del 2015

En Jim Botó i els 13 Salvatges: Il.lustracions definitives. Part 1

Com a colofó de les entrades dedicades al meu projecte final -l'execució de 8 il.lustracions dedicades a la novel.la 'En Jim Botó i els 13 Salvatges', de l'escriptor Michael Ende-, durant les pròximes setmanes aniré penjant les il.lustracions finals, al costar d'alguna altre imatge del procés de coloració de les mateixes.


Procès de colorejat de la primera il.lustració.


I també de la segona. Els dos protagonistes, en Jim Botó i en Lluc el maquinista, a sobre de la locomotora Emma, convertida en el "perpetuamòbil".

dimarts, 17 de novembre del 2015

Silhouettes. Part 2

Continuació de l'entrada de la setmana passada: exercicis ràpids de pràctica d'anatomia amb model i executats a tinta en un format A4. 

Un "conquistador" del segle XVI.

Un mico reflexiu contemplant el cel.

I un "zombie" cansat ja potser de la seva no-vida.

dimarts, 10 de novembre del 2015

Silhouettes. Part 1

Il.lustracions ràpides a tinta fetes a partir de model. Treball d'aquests últims mesos.

Un sàtir reposant.

L'Àngel del Temps.

L'Ankou, el criat de la Mort segons el folklore bretó.

Una jove gorgona. 

dimarts, 3 de novembre del 2015

Landscapes of distant worlds

Aprofitant un exercici consistent en la realització de paisatges (i la seva modificació), vaig fer aquestes tres il.lustracions "ràpides", executades amb diverses tècniques.



El primer món: Món del Passat Més Remot o Font dels Dinosaures. La tècnica emprada és tinta i llapissos de colors aquareables.

Segon món: Món de l'Antiguitat, o una Ciutat de les Cascades d'una avançada, però desapareguda, civilització. La tècnica fou la mateixa que en la il.lustració anterior.

Últim món: Món del Futur Llunyà. En una fosca i deshumanitzada ciutat futurista, una nena a de lluitar, tot i així, contra la possessió d'un dimoni arcà.