dimarts, 25 d’agost del 2015

Reckless Trident series

Tot un treball complet, amb esbossos i il.lustracions finals, de disseny i creació de personatges per a l'assignatura de Projectes de l'any passat. Es tracta de la creació de tres superheroïnes, i del seu antagonista, per a una hipotètica sèrie de còmic protagonitzada per elles.  



Esbossos per a Lady Djinn, una jove estudiant de medicina que obté els seus poders de les Anelles de Salomó, dos anelles màgiques que el bíblic rei robà a la Reina dels "Djinns".

Lady Djinn i Wuxia juntes. Wuxia és la més jove del grup, tota una experta en arts marcials de l'Orient.

La darrera integrant del grup, "the Dryad", la Dríada, una reservada estudiant de ciències ambientals capaç d'obtenir les seves habilitats d'un exoesquelet orgànic d'insecte que li serveix alhora d'armadura.

Un dels enemics, per no dir el seu Gran i Únic Enemic, del grup de superheroïnes: "The Triumvirate", el Triumvirat; un "cyborg" creat -i oblidat- pel govern per a mantenir l'ordre i la justícia, i que percep, un cop embogit, a les tres noies com a amenaces per a la societat.


Les fitxes de tots els personatges finalitzades i colorejades amb photoshop.

Portada de l'hipotètic primer número de la sèrie, amb una grandària A3 i colorejada amb Photoshop.


dimarts, 18 d’agost del 2015

Quadern trobat a una casa deshabitada. Part Cinquena

Últim lliurament de l'adaptació en còmic del relat de tints lovecraftians "Quadern trobat a una casa deshabitada" (Notebook found in a deserted house en l'original), de l'escriptor nord-americà Robert Bloch, i escrit a l'any 1951. El còmic en sí es troba completament realitzat a llapis i un format A4, havent costat tres anys la seva execució en farà ja quasi uns vint.




dimarts, 11 d’agost del 2015

Metàfores visuals

A mode d'exercici mental gairebé, les següents il.lustracions són un treball per a la representació gràfica de quatre frases que ens foren donades per a la seva plasmació amb diferents tècniques i un format A5.



Esbossos i definitiu a color de la frase "La raza humana tiene una arma verdaderamente eficaz: la risa."



Esbossos i definitiu a tinta per a la frase: "La mejor forma de predecir el futuro, es crearlo."



Esbossos i definitiu a color (de llapissos de fusta) per a la frase: "La perspectiva, la distancia, tener el horizonte en la vista siempre, da ideas útiles e inesperadas."


Definitiu a color (Photoshop) de la frase: "Aunque nada cambie, si yo cambio, todo cambia."

dimarts, 4 d’agost del 2015

Quadern trobat a una casa deshabitada. Part Quarta

Penúltima entrega de l'adaptació del relat lovecraftià Notebook found in a deserted house de l'escriptor Robert Bloch. La història ja s'encamina cap el seu desenllaç.